Nieuws! Babyboom en nieuwe schrijfcursussen
22 november 2023 

Nieuws! Babyboom en nieuwe schrijfcursussen

De mooiste baby van de wereld werd exact een maand geleden geboren. Ja dat zeggen we allemaal. En allemaal hebben we op onze manier gelijk. Al die kleine vervuilers met hun ogen als meren die niet kunnen jokken, stelen ons hart en onze ziel en ook een beetje ons verstand en onze energie. Bijgevolg staat De Schrijfschool een tijdje stil. De cursussen die momenteel zichtbaar zijn op de website, zijn bezig of alweer voorbij. Maar betekent niet dat je je kans gemist hebt.

Lentecursussen

Deze lente komen we met een reeks volledig nieuwe cursussen. Niet enkel inhoudelijk zullen de cursussen een andere insteek krijgen, maar ook in de vorm. En zoals we van Ilja Leonard Pfeijffer leerden; in het schrijverslandschap draait alles om de vorm. Echter wil ik ook alvast een tipje van de sluier oplichten over de inhoud. De razend populaire cursus creatief schrijven blijft in de running. Verder wordt het aanbod aangedikt met een cursus journalistiek schrijven voor de nieuwsgierige gravers onder ons, en een cursus copywriting voor de kameleons onder de schrijvers.

Waar jij wilt, wanneer jij wilt

Ben jij erachter wat voor schrijver jij wilt zijn? Dan is het tijd om je in te schrijven voor één van de drie cursussen die deze lente op onze website gelanceerd zullen worden. Nu wat meer over de vorm; misschien wel het meest vernieuwende aspect van onze nieuwe kindjes. De cursussen zullen volledig in video's gegoten worden. Dat betekent dat alle theorie en techniek in een online leeromgeving gezet zal worden, zodat jij de cursus kan volgen waar je maar wilt, en wanneer je maar wilt. Natuurlijk zijn er ook contactmomenten om je vragen te bespreken, en krijg je wekelijks feedback op schrijfopdrachten.

Wil je op de hoogte gebracht worden wanneer de eerste cursussen online gaan? Schrijf je dan in voor het boekenbriefje via onze homepage.

Over de schrijver
Zoë leeft nu al tien jaar voor en door haar pen. Ze schreef verhalen voor National Geographic, de Volkskrant, Zoom Magazine en het Algemeen Dagblad. Momenteel is ze actief als schrijfdocent voor het LAK (Leids Academisch Kunstencentum) en De Schrijfschool.
Reactie plaatsen