SCHRIJFCURSUSSEN

Tijdens deze online schrijfcursussen ga je op zoek naar zinnen die beklijven, woorden die werven of verhalen die je dromen bewonen. Leer zakelijk schrijven, creatief schrijven, journalistiek schrijven of poëzie schrijven - en maak van je pen het wapen dat de wereld in pacht heeft.

€ 345

€276

Cursus helder en aantrekkelijk schrijven

Tijdens de cursus helder en aantrekkelijk schrijven leer je beeldend, concreet en bondig te schrijven. We bestuderen teksten tot op woordniveau en bespreken onder meer hoe je actief schrijft en een tekst kunt opbouwen. Je verbetert bestaande artikelen en schrijft zelf korte teksten. Verder leer je technieken om vaktaal te vertalen naar een begrijpelijke tekst voor een breed publiek. Na afloop van deze schrijfcursus kun je de aandacht van de lezer vasthouden en met vaart formuleren.


Schrijf je in voor de cursus helder en aantrekkelijk schrijven

Nu met 20% korting

€345
€276

Cursus storytelling

Goede verhalen vertellen is één van de belangrijkste skills van deze eeuw. Meer dan ooit hebben we behoefte aan verbinding en verhalen om ons richting te geven. Het goede nieuws is: dat valt te leren. De waarschuwing die daarbij hoort: dit krachtige middel komt met een minstens zo grote verantwoordelijkheid. Tijdens deze schrijfcursus neemt Suzanne je mee in de principes van storytelling, zodat ieder verhaal dat jij vertelt magie kan creëren, en jouw publiek meekrijgt in je verhaal.


  • 18 april t.e.m. 7 juni
  • Acht lessen
  • Online (Zoom)
  • Elke dinsdagavond van 18:30 tot 20:00
  • Huiswerkopdrachten (ongeveer een/twee uur per week)
  • Persoonlijke feedback in Word
  • Certificaat van deelname
  • Deze cursus wordt gegeven door Suzanne Olde Rikkert.


Schrijf je in voor de cursus storytelling

Nu met 20% korting

€345

€276

Cursus creatief schrijven

Tijdens de cursus creatief schrijven leer je hoe een narratief werkt, welke personages beklijven en hoe je je zintuigen inzet om te schrijven. Op elke straathoek leeft een verhaal, wij gaan ernaar op zoek. Compositie en ritme vervlechten we tot zinnen en we dansen op de grens tussen fictie en werkelijkheid. Tijdens deze schrijfcursus leer je je eigen stem kennen, vind je je eigen stijl en leer je dat tijd niet lineair hoeft te verlopen. Niet in de wondere wereld van het woord.


Schrijf je in voor de cursus creatief schrijven

Nu met 20% korting