SCHRIJFCURSUSSEN

Tijdens deze online schrijfcursussen ga je op zoek naar zinnen die beklijven, woorden die werven of verhalen die je dromen bewonen. Leer zakelijk schrijven, creatief schrijven, journalistiek schrijven of poëzie schrijven - en maak van je pen het wapen dat de wereld in pacht heeft.

Creatief schrijven

€345

€276

Cursus creatief schrijven

Tijdens de online cursus creatief schrijven leer je hoe een narratief werkt, welke personages beklijven en hoe je je zintuigen inzet om te schrijven. Op elke straathoek leeft een verhaal, wij gaan ernaar op zoek. Compositie en ritme vervlechten we tot zinnen en we dansen op de grens tussen fictie en werkelijkheid. Tijdens deze schrijfcursus leer je je eigen stem kennen, vind je je eigen stijl en leer je dat tijd niet lineair hoeft te verlopen. Niet in de wondere wereld van het woord.


Schrijf je in voor de cursus creatief schrijven

Nu met 20% korting

Online cursus autobiografisch schrijven

€ 345

€276

Cursus (auto)biografisch schrijven

Schrijven over het leven van een gedenkwaardig persoon, hoe doe je dat? Tijdens de online cursus (auto)biografisch schrijven word je bekend met de methoden en technieken van het biografisch onderzoek en verwerf je inzicht in de wijze waarop historische feiten tot leven gewekt worden. Intussen ga je aan de slag met een eigen levensverhaal. Life writing is fascinerend - je herleeft de gebeurtenissen van je 'personage' en dringt door tot zijn of haar gedachtewereld. Je verplaatst je in een andere tijd en omgeving. Een biografie wordt het verslag van je reis doorheen andermans leven, zó geschreven, dat het elke lezer meesleept.


Schrijf je in voor de cursus (auto)biografisch schrijven

Nu met 20% korting

€345
€276

Schrijfcursus storytelling

Goede verhalen vertellen is één van de belangrijkste skills van deze eeuw. Meer dan ooit hebben we behoefte aan verbinding en verhalen om ons richting te geven. Het goede nieuws is: dat valt te leren. De waarschuwing die daarbij hoort: dit krachtige middel komt met een minstens zo grote verantwoordelijkheid. Tijdens deze schrijfcursus neemt Suzanne je mee in de principes van storytelling, zodat ieder verhaal dat jij vertelt magie kan creëren, en jouw publiek meekrijgt in je verhaal.Schrijf je in voor de schrijfcursus storytelling

Nu met 20% korting